Hitta drömbåten på SökBåt.se!

Av Upptäck båtlivet
Hitta din drömbåt på SökBåt.se - Sweboats båtannonssajt och Sveriges största båtdatabas. Här finns tusentals annonser på nya och begagnade båtar, motorer, tillbehör och service samt fakta, bilder, prisstatistik och praktiska länkar på över 9 200 båtar.SökBåt.se är både en annonssajt och en båtdatabas från Sweboat - Båtbranschens Riksförbund. Här visas annonser på nya och begagnade båtar, motorer, tillbehör samt olika tjänster från företag i båtbranschen. Här finns även Sveriges största båtdatabas med fakta, bilder och prisstatistik på över 9 200 båtmodeller.

Alla företag som annonserar på SökBåt.se är medlemmar i Sweboat – Båtbranschen Riksförbund. Det betyder att de följer ett antal kriterier för att konsumenten ska ha ett tryggt båtägande.

En av Sweboats främsta uppgifter är att främja båtlivet. De vill att fler upplever lyckan med att vara på sjön och att dem som redan är där har ett roligt och tryggt båtliv.


Att Sweboat nu skapat SökBåt.se är en del i denna strävan. Sweboats förhoppning är att det ska bli lättare att hitta rätt produkter och kunna få hjälp med rätt tjänster. Framförallt vill de visa på vikten av att köpa dessa produkter och tjänster hos rätt företag. Det är alltid tryggare att handla med ett företag än privatperson, bland annat tack vare konsumentlagarna som handlare lyder under, men det skall också vara ännu tryggare att handla hos ett företag som är medlem i Sweboat.

Sweboats medlemmar har bland annat genomgått utbildning i konsumentjuridik, varudeklarerar begagnade båtar, har en ansvarsförsäkring och följer alltid ARNs rekommendationer vid en eventuell tvist.

Klicka här för att besöka SökBåt.se!


Aktuellt promoImage
Powered and produced by Carismar Software