Nyttiga länkar till båtlivet

Av Sweboat
Mycket matnyttigt om båtlivet finns att hitta här på Upptäck Båtlivet. Men här kommer några tips på fler källor till information för dig som vill delta i forumdiskussioner, veta mer om begagnade båtar, läsa båttester eller bara drömma dig ut på havet.

Gullholmens gästhamn
Gullholmens gästhamn en helg i september.
Fotograf: Jens AugustinssonKlicka på namnen i fet stil för att komma till respektive sajt.

Båtportaler

SBU - Svenska Båtunionen - Samlande organ för många av landets båtklubbar. Ett bra sätt att söka efter en båtklubb nära dig.

Hamnen.se - Nyheter och reportage i rörlig media.

Maringuiden.se - stort och välbesökt forum där du förmodligen snabbt kan få svar på dina frågor om allt mellan masttopp och propeller.

Livetombord.se - Nyheter och sköna klipp från båtlivet.

DagensBåtliv.se - En båttidning som bara finns på nätet. DagensBåtliv.se skriver om båtliv, navigation, säkerhet med mera.

Svenska Kryssarklubben - En allmännyttig ideell organisation som arbetar för att inspirera till ett aktivt båtliv, ökad gemenskap, och dela erfarenheter för ett säkrare båtliv.

Båtfakta och annonser

SökBåt.se - Sveriges största båtdatabas med fakta om mer än 9 000 båtmodeller.

Båttidningar

Båtliv - Medlemstidning för Svenska Båtunionen. Hemsidan är ständigt aktuell med nyttig information för alla båtintresserade. Båtliv driver också en aktuell båtpolitisk debatt som berör alla båtägare.

Praktiskt Båtägande - Båttidningen för dig som gör det mesta själv. Praktiska tips och gör-det-själv-artiklar, verktygs- och utrustningstester samt resmålsreportage och återtester av gamla motor- och segelbåtar.

På Kryss - Medlemstidning för Svenska Kryssarklubben, som bland annat verkar för att främja det kustnära och lilla båtlivet. Klubben har också en omfattande ungdomsverksamhet med skut- och jollesegling.

Search Magazine - Livsstilsmagasin för aktiva seglare, både cruising och racing.


Aktuellt promoImage
Powered and produced by Carismar Software