Upptäck Båtlivet på ÅF Offshore Race - Skeppsholmen

Av Sweboat
Den 28 juni till 1 juli är alla som vill prova på båtlivet varmt välkomna till ÅF Offshore Race Village på Skeppsholmen i Stockholm. Vi bjuder på prova på turer både med motor- och segelbåtar under fyra dagar!

Fotograf: Oskar Kihlborg /KSSS


ÅF Offshore Race är Sveriges mest kända havskappsegling och sedan några år tillbaka går startskottet på Stockholms Ström. Dagarna innan samlas alla deltagande båtar i Race Village på Skeppsholmen och där bjuds det under fyra dagar på en mängd aktiviteter för alla som är nyfikna på båtar, båtliv och segling. Förutom att prova på att åka motor- och segelbåt kan men till exempel prova SUP-paddling & yoga samt andra aktiviteter för hela familjen. Man kan även se alla deltagande båtarna vid bryggorna, mindre seglingstävlingar samt själva starten på söndagen.

Upptäck Båtlivet kommer att vara på plats med både motor- och segelbåtar på området.

Fotograf: Sweboat


Motorbåtsbryggan: Finns direkt till vänster när man passerat bron till Skeppsholmen. Här finns mindre motorbåtar med kunniga instruktörer som tar med besökarna på en båttur. Kör själv eller bara åk med och njut av att se Stockholm från vattnet!


Fotograf: Oskar Kihlborg /KSSS


Segelbåtsbryggan: Vid familjeområdet på södra sidan finns segelbåtsbryggan med mindre segelbåtar och instruktörer. Passa på att lära dig grunderna i segling eller följ bara med och upplev hur härligt det är att låta sig drivas av vinden!


Fotograf: KSSSAlla prova-på aktiviteter är kostnadsfria och självklart finns det flytvästar att låna.

Välkomna till Skeppsholmen den 28 juni till 1 juli mellan kl 10-18 alla dagar!Se filmen från våra prova på aktiviteter 2017 genom att klicka här.

Läs mer om ÅF Offshore Race genom att klicka här.Fotograf: Sweboat

Aktuellt promoImage promoImage
Evenemang promoImage
Powered and produced by Carismar Software